ORSZÁGOS JÓTÉKONYSÁGI HORGÁSZAT

Az első Országos Jótékonysági Horgászat napja 2021. szeptember 11.

A Leveleki Tóért Nonprofit Kft. működési helye a Leveleki Víztározó 210 hektár hasznos vízfelület, 20 hektárnyi homogén nádassal, haltartó hellyel. Sátorozási lehetőség van, közvetlenül a horgászállás mellett. Horgászfogások alapján legfontosabb halai ponty, amur, harcsa, csuka, süllő, ezüstkárász. A tó jellege és múltja eme halfajták kapitális egyedeit tartogatja látogatói számára. Ezenfelül a diákok részére üzemeltetünk egy Vízi-erdei iskolát, valamint egy 7km-es vízi tanösvényt.

A vadászok segítőkészségükön felbuzdulva, mintegy tízszeres nagyságrendnél is nagyobb számú horgásztársadalommal karöltve szeretnének egy nemes cél érdekében adakozni. Így arra gondoltunk, hogy a 2021. évtől elkezdjük felépíteni a jótékonysági horgászatot. Célunk az elesett árva gyermekek támogatása, hogy a horgászat öröme, a természet szeretete eljuthasson hozzájuk is ebben a nehéz időszakban.

 

Helyszínek:         

  • 2021.09.11.- Levelek (Leveleki Horgászparadicsom) 08:00-16:00 ( A Leveleki Horgászparadicsomban, igény szerint 24 órát lehet horgászni a voucher beváltásával. Csónakos pergetésre van lehetőség, korlátozott számban.) 
  • 2021.09.11.- Keszthely (Központi Strand) Horgászat kezdete: 08:00-16:00
  • 2021.09.19.- Pilismaróti-Öböl "lapos oldal" (a 11. számú út felőli rész) Horgászat kezdete: 06:30-15:00

 

Partnereink:

  • Szellemi támogatónk a MOHOSZ, további támogatóink: FÖHESZ, Balatoni Halgazdálkodási NZRT., Keszthelyi Önkormányzat, Egy  természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás Magyarország 2021, Halcatraz Webáruház.

 

 
Ezen a helyszínen aki támogatási összeg befektetésével részt vesz, az automatikusan bekerülhet az itt megrendezésre kerülő Pilismaróti Feeder versenyre, melynek részleteit megtalálhatóak: http://www.fohesz.hu , a FÖHESZ Facebook oldala, illetve a http://www.fishingandhuntingtv.hu, Fishing and Hunting Facebook oldala.
részt veszek a jótékonysági horgászaton részvétel
hullám hullám
HELYSZÍNEK ÉS TUDNIVALÓK 2021
Szeptember 11 és Szeptember 19.-én a térképen megjelölt helyszíneken vehetsz részt az első 2021-es Országos Jótékonysági Horgászat rendezvényén. A terület kiválasztásával minden információt megtudhatsz a helyszínről a programról és a támogatott intézményről is.
OJH
Vegyél részt 2021. szeptember 11.-én az Országos Jótékonysági Horgászaton és támogasd a rászoruló gyermekeket.
Terveink szerint 2022-től már Magyarország minden megyéjében megrendezésre kerül az esemény. Szeretnénk, ha minél többen tudnának segíteni azoknak a gyermekeknek, akik a világjárvány következtében elveszítették egyik vagy esetleg mindkét szülőjüket.

Válassz a helyszínek közül

01
04
12
17
20
01-marker
04-marker
12-marker
20-marker
01 04 12 20

így támogathatod a tevénykenységünket

Minden jogi vagy természetes személy támogathatja az Országos Jótékonysági Horgászat tevékenységét, aki annak szellemiségével egyetért.

támogató partnereink

The fishing and hunting channel Fox rage Fox Halcatraz Hírös yacht Leveleki horgász paradicsom MOHOSZ FÖHESZ Balatoni Halgazdálkodási NZRT. Egy természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás Magyarország 2021 Országos Jótékonysági Vadászat