PILISMARÓTI ÖBÖL - MAGA AZ ÉDEN!

2021. 06. 18.

A Pilismaróti-öböl kiváló választás, ha egyszerre szeretne horgászni, sátorozni, csónakázni, szalonnát sütni és éjjel nézni a csillagos eget. Ezekre a célokra a legjobb választás ez a hely. Sátorozni tökéletes időszak a tavasz végétől a kora őszig tartó időszak.

Reggel madárcsicsergésre ébredni és teljes nyugalomban hallgatni a Duna hullámzását. Nem csörög a telefon. Nincsenek kéretlen üzenetek, és nem kell munkába rohanni. Reggeli előtt úszni egyet a vízben, és élvezni, ahogy a napsugarak melengetik az arcot. A szomszédban a horgászok türelmesen üldögélnek a kisszékükön. A többiek még a sátrukban alszanak. A legszebb ilyenkor a Duna. Ebben az élményben lehet része annak, aki ide látogat.

A sátor melegére, és a madárcsicsergésre ébredni maga az élet. A kempingszékben üldögélve sokkal szórakoztatóbbak a keresztrejtvények. A regények izgalmasabbak, és az árnyas fák alatt leterített plédeken a pihenés is kellemesebb.

A sátorozásban az a legjobb, hogy a vízparton üldögélve minden éjjel gyönyörködhettek a csillagokban. A frissen fogott sneciket bármikor kisüthetitek paprikás lisztben.

Életetek legjobb halászléjét megfőzni a dunai pontyokból, felejthetetlen élmény. A dinnyét egy szákban a vízbe áztatva lehűteni a gyerekkort idézi. A Pilismaróti öböl környékén mindezt át lehet élni.
A hely érdekessége, hogy itt található a hajótementő. Olyan régi hajókat lehet megcsodálni, melyek sok szép emléket őriznek.

Korábbi bejegyzések
hullám hullám
HELYSZÍNEK ÉS TUDNIVALÓK 2021
Szeptember 11 és Szeptember 19.-én a térképen megjelölt helyszíneken vehetsz részt az első 2021-es Országos Jótékonysági Horgászat rendezvényén. A terület kiválasztásával minden információt megtudhatsz a helyszínről a programról és a támogatott intézményről is.
OJH
Vegyél részt 2021. szeptember 11.-én az Országos Jótékonysági Horgászaton és támogasd a rászoruló gyermekeket.
Terveink szerint 2022-től már Magyarország minden megyéjében megrendezésre kerül az esemény. Szeretnénk, ha minél többen tudnának segíteni azoknak a gyermekeknek, akik a világjárvány következtében elveszítették egyik vagy esetleg mindkét szülőjüket.

Válassz a helyszínek közül

01
04
12
17
20
01-marker
04-marker
12-marker
20-marker
01 04 12 20

így támogathatod a tevénykenységünket

Minden jogi vagy természetes személy támogathatja az Országos Jótékonysági Horgászat tevékenységét, aki annak szellemiségével egyetért.

támogató partnereink

The fishing and hunting channel Fox rage Fox Halcatraz Hírös yacht Leveleki horgász paradicsom MOHOSZ FÖHESZ Balatoni Halgazdálkodási NZRT. Egy természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás Magyarország 2021 Országos Jótékonysági Vadászat