Országos Jótékonysági Horgászat

2021. 07. 29.

A Leveleki Tóért Nonprofit KFT. életre hívta az Országos Jótékonysági Horgászat elnevezésű rendezvényt.

A Leveleki Tóért Nonprofit KFT. életre hívta az Országos Jótékonysági Horgászat elnevezésű rendezvényt. A résztvevők a koronavírus-járvány miatt árván vagy félárván maradt gyermekeket segítő Regőczi István Alapítványt támogatja. 

Mikucza Zsolt, a Leveleki Horgászparadicsom tógazdája elmondta, az eseményt a vadászok mintája nyomán hozták létre, akik már évek óta megszervezik az Országos Jótékonysági Vadászatot. 

2021.09.04 - a Maconkai-víztározó és tórendszer megrendezi a XVII. Fishing & Hunting-Energofish - Beko - Annahus - Bajcshal Társasági és Média Horgászversenyt. A horgászversenyre vouchert nem lehet váltani. A versenyen összegyűlt befolyt a Regőczi Alapítvány kapja.  

 

2021.szeptember 11-én két helyszínen, Leveleken és Keszthelyen, valamint 2021.szeptember 19.-én a Pilismaróti-Öböl "lapos oldal" (a 11. számú út felőli rész) kerül sor az Országos Jótékonysági Horgászatra. 10.000 forintért cserébe a három helyszín bármelyikén 24 órás horgászati lehetőséget biztosítanak, hal elvitele nélkül. 

 

 

A részvételi díj tízezer forint, amely tartalmaz kisebb ajándékot és egy kis elemózsiát is. A befolyt összeget pedig átutalják a Regőczi István Alapítvány számlájára. A szabályok egyszerűek: partról bármilyen módszerrel lehet majd pecázni. 

Korábbi bejegyzések
hullám hullám
HELYSZÍNEK ÉS TUDNIVALÓK 2021
Szeptember 11 és Szeptember 19.-én a térképen megjelölt helyszíneken vehetsz részt az első 2021-es Országos Jótékonysági Horgászat rendezvényén. A terület kiválasztásával minden információt megtudhatsz a helyszínről a programról és a támogatott intézményről is.
OJH
Vegyél részt 2021. szeptember 11.-én az Országos Jótékonysági Horgászaton és támogasd a rászoruló gyermekeket.
Terveink szerint 2022-től már Magyarország minden megyéjében megrendezésre kerül az esemény. Szeretnénk, ha minél többen tudnának segíteni azoknak a gyermekeknek, akik a világjárvány következtében elveszítették egyik vagy esetleg mindkét szülőjüket.

Válassz a helyszínek közül

01
04
12
17
20
01-marker
04-marker
12-marker
20-marker
01 04 12 20

így támogathatod a tevénykenységünket

Minden jogi vagy természetes személy támogathatja az Országos Jótékonysági Horgászat tevékenységét, aki annak szellemiségével egyetért.

támogató partnereink

The fishing and hunting channel Fox rage Fox Halcatraz Hírös yacht Leveleki horgász paradicsom MOHOSZ FÖHESZ Balatoni Halgazdálkodási NZRT. Egy természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás Magyarország 2021 Országos Jótékonysági Vadászat