ORSZÁGOS JÓTÉKONYSÁGI HORGÁSZAT

Az első Országos Jótékonysági Horgászat napja 2021. szeptember 11.

A 21. század elején egy olyan világjárvánnyal kellett szembe néznünk, amire senki sem számított. 

A Regőczi Alapítványt Áder János köztársasági elnök és felesége hozta létre azzal a céllal, hogy hosszú távú és személyre szabott gondoskodást biztosítson azoknak a gyermekeknek, akik a világjárvány idején elvesztették egyik vagy mindkét szülőjüket.

Az alapítvány olyan támogatást kíván biztosítani, amely megoldást jelenthet mindaddig, amíg a gyermek nagykorú lesz, vagy befejezi a tanulmányait, munkába áll és képes saját magáról gondoskodni.


A koronavírus járvány tömegek életét változtatta meg végérvényesen. Sok ezrek életét el is vette. Számtalan édesanya és édesapa vesztette életét. A több száz árván maradt gyermek tragédiáján nem tudunk változtatni, de kötelességünknek érezzük, hogy a lehetőségeinkhez mérten segítsük sorsukat


A jótékonysági eseményünkkel a Regőczi Alapítvány által támogatott gyerekeket szeretnénk segíteni. Akik a horgászat szerelmesei, lehetőségük van az oldalon regisztrálva egy 10.000 Ft értékű vouchert vásárolni, melynek felmutatásával részt vehetnek a helyszíni eseményen. 


Azok, akik nem tudnak vagy nem szeretnének részt venni személyesen az eseményen, azoknak lehetőségük van a weboldalon keresztül az általuk kiválasztott összeggel támogatni a gyermekeket. Kérjük Önöket, támogassák velünk együtt az árván maradt gyermekeket!

részt veszek a jótékonysági horgászaton részvétel
hullám hullám
HELYSZÍNEK ÉS TUDNIVALÓK 2021
Szeptember 11 és Szeptember 19.-én a térképen megjelölt helyszíneken vehetsz részt az első 2021-es Országos Jótékonysági Horgászat rendezvényén. A terület kiválasztásával minden információt megtudhatsz a helyszínről a programról és a támogatott intézményről is.
OJH
Vegyél részt 2021. szeptember 11.-én az Országos Jótékonysági Horgászaton és támogasd a rászoruló gyermekeket.
Terveink szerint 2022-től már Magyarország minden megyéjében megrendezésre kerül az esemény. Szeretnénk, ha minél többen tudnának segíteni azoknak a gyermekeknek, akik a világjárvány következtében elveszítették egyik vagy esetleg mindkét szülőjüket.

Válassz a helyszínek közül

01
04
12
17
20
01-marker
04-marker
12-marker
20-marker
01 04 12 20

így támogathatod a tevénykenységünket

Minden jogi vagy természetes személy támogathatja az Országos Jótékonysági Horgászat tevékenységét, aki annak szellemiségével egyetért.

támogató partnereink

The fishing and hunting channel Fox rage Fox Halcatraz Hírös yacht Leveleki horgász paradicsom MOHOSZ FÖHESZ Balatoni Halgazdálkodási NZRT. Egy természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás Magyarország 2021 Országos Jótékonysági Vadászat