Hírek

Regőczi Alapítvány

Regőczi Alapítvány

Bezárkóztunk, maszkot hordtunk, távolságot tartottunk, fertőtlenítettünk.

Országos Jótékonysági Horgászat

Országos Jótékonysági Horgászat

A Leveleki Tóért Nonprofit KFT. életre hívta az Országos Jótékonysági Horgászat elnevezésű rendezvényt.

PILISMARÓTI ÖBÖL - MAGA AZ ÉDEN!

PILISMARÓTI ÖBÖL - MAGA AZ ÉDEN!

A Pilismaróti-öböl kiváló választás, ha egyszerre szeretne horgászni, sátorozni, csónakázni, szalonnát sütni és éjjel nézni a csillagos eget. Ezekre a célokra a legjobb választás ez a hely. Sátorozni tökéletes időszak a tavasz végétől a kora őszig tartó időszak.

Hallatlan fogások

Hallatlan fogások

A Maconkai - tó Magyarország egyik legnépszerűbb szabadidő- és halastava. Számos kitüntető cím, elismerés és versenycsúcs birtokosa. A tó vizében a méteres halak nagy számban megtalálhatóak.

Leveleki-tó rekord fogás

Leveleki-tó rekord fogás

Egyetlen nap alatt két hatalmas harcsát is kifogtak a horgászok pergető módszerrel a Leveleki-tóból. A vizet jól ismerő horgászok azt vallják, hogy a tóban kell lennie nagyobb harcsának is.

Nekem a Balaton…

Nekem a Balaton…

A Balaton Közép-Európa és egyben Magyarország legnagyobb tava. Három régió (Nyugat-, Közép- és Dél-Dunántúl) és három megye (Somogy, Veszprém, Zala) határán fekszik. Budapest után az ország legjelentősebb turisztikai központja.

hullám hullám
HELYSZÍNEK ÉS TUDNIVALÓK 2021
Szeptember 11 és Szeptember 19.-én a térképen megjelölt helyszíneken vehetsz részt az első 2021-es Országos Jótékonysági Horgászat rendezvényén. A terület kiválasztásával minden információt megtudhatsz a helyszínről a programról és a támogatott intézményről is.
OJH
Vegyél részt 2021. szeptember 11.-én az Országos Jótékonysági Horgászaton és támogasd a rászoruló gyermekeket.
Terveink szerint 2022-től már Magyarország minden megyéjében megrendezésre kerül az esemény. Szeretnénk, ha minél többen tudnának segíteni azoknak a gyermekeknek, akik a világjárvány következtében elveszítették egyik vagy esetleg mindkét szülőjüket.

Válassz a helyszínek közül

01
04
12
17
20
01-marker
04-marker
12-marker
20-marker
01 04 12 20

így támogathatod a tevénykenységünket

Minden jogi vagy természetes személy támogathatja az Országos Jótékonysági Horgászat tevékenységét, aki annak szellemiségével egyetért.

támogató partnereink

The fishing and hunting channel Fox rage Fox Halcatraz Hírös yacht Leveleki horgász paradicsom MOHOSZ FÖHESZ Balatoni Halgazdálkodási NZRT. Egy természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás Magyarország 2021 Országos Jótékonysági Vadászat