Hallatlan fogások

2021. 06. 17.

A Maconkai - tó Magyarország egyik legnépszerűbb szabadidő- és halastava. Számos kitüntető cím, elismerés és versenycsúcs birtokosa. A tó vizében a méteres halak nagy számban megtalálhatóak.

Maconkán valójában az év minden napja esélyes rekord nagyságú hal kifogására. Ennek csak a jég – a lékhorgászatra tekintettel pedig a nem túl vastag jég – szabhat határt.

A múlt évben február 7-én voltak először teljesen szabadok a vízfelületek. Ezt a kitartó horgászok ki is használták. Az év első rekordhalát Nagy Zoltán fogta: a 18,35 kilogrammos (123/60 cm) fehér tok. Rekord-tavon került horogra. A mérlegelés és a fotózás után visszaengedték a vízbe.

Ugyanezen a napon született meg az idei év első rekorpontya. Sirkó Szabolcs zsákmánya 11,97 kilogrammot nyomott (72/68 cm). A hal ebben az esetben is visszakerült a vizbe.

Az idei évben még van lehetőség, hogy Ön fogja ki a legnagyobb halat tóból.

Korábbi bejegyzések
hullám hullám
HELYSZÍNEK ÉS TUDNIVALÓK 2021
Szeptember 11 és Szeptember 19.-én a térképen megjelölt helyszíneken vehetsz részt az első 2021-es Országos Jótékonysági Horgászat rendezvényén. A terület kiválasztásával minden információt megtudhatsz a helyszínről a programról és a támogatott intézményről is.
OJH
Vegyél részt 2021. szeptember 11.-én az Országos Jótékonysági Horgászaton és támogasd a rászoruló gyermekeket.
Terveink szerint 2022-től már Magyarország minden megyéjében megrendezésre kerül az esemény. Szeretnénk, ha minél többen tudnának segíteni azoknak a gyermekeknek, akik a világjárvány következtében elveszítették egyik vagy esetleg mindkét szülőjüket.

Válassz a helyszínek közül

01
04
12
17
20
01-marker
04-marker
12-marker
20-marker
01 04 12 20

így támogathatod a tevénykenységünket

Minden jogi vagy természetes személy támogathatja az Országos Jótékonysági Horgászat tevékenységét, aki annak szellemiségével egyetért.

támogató partnereink

The fishing and hunting channel Fox rage Fox Halcatraz Hírös yacht Leveleki horgász paradicsom MOHOSZ FÖHESZ Balatoni Halgazdálkodási NZRT. Egy természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás Magyarország 2021 Országos Jótékonysági Vadászat